Medisinsk hjelp

slider_legesenter

Vi blir stadig kontaktet for å hjelpe barn og voksne med medisinsk hjelp. Våre støttepartnere har gjort mye mulig. I India er det vanskelig for fattige foreldre å hjelpe sine syke barn med profesjonell medisinsk hjelp. I noen tilfeller har vi kunnet bidra med støtte, slik at liv har blitt forvandlet. Dette hadde ikke vært mulig dersom vi ikke hadde hatt givere/sponsore som hadde stilt opp.

Hjelp som nytter!

Anna Ministries har mottatt mange forespørsler om støtte til operasjon for barn og unge. Til nå har mer enn 30 barn blitt operert for hareskår. F.eks. er det foretatt slike operasjoner på jenter på 10, 14 og 16 år med veldig fint resultat. Disse unge er nå pene og normale jenter som har en lysere fremtid foran seg. En av dem er forresten blitt gift – noe som nok hadde vært tvilsomt om hun ikke var blitt operert. To gutter er blitt operert i bena sine. Ingen av dem kunne gå før operasjonene. Idag kan de ikke bare gå, de spiller også fotball med andre barn.

Det gis også hjelp til medisiner som hindrer smittsomme sykdommer som kopper, likeledes til kroniske sykdommer som epilepsi, hjertesykdommer og annet. Mer enn 40 spedalske får jevlig medisiner, det samme får mer enn 70 hivsmittede kvinner som allerede har mistet sine menn i AIDS. Slike medisiner koster kr 100 pr pasient for 1 måneds forbruk. Vi er takknemmelige for de av våre givere som hjelper oss ellers hadde dette vært umulig.

Vi har også kjøpt spesialbygde hjelpemidler for lamme og barn som har blitt utsatt for ulykker, slik at de skal kunne bli uavhengige og ha mulighet til å gå på skole for å få seg en utdanning.

medisin_gane
Mange barn med fødselskader og andre skader venter på hjelp fra Anna Ministries. Bildet her viser ei ung jente, Venkatelakshmi, som ble operert for hareskår/ganespalting da hun var ca. 16 år gammel.

klinikken.jan.2010
Her har vi sykepleierene og Mariane i full aksjon!